fbpx
0
0,00 din
  • Prazna korpa

    Trenutno nemate proizvoda u svojoj korpi

Lezyne

O Lezyne kompaniji

Delovi za bicikle vrhunskog kvaliteta koji su konstruisani od najboljih materijala koje možete naći.

Dizajn, konstrukcija, proizvodnja kao i testiranje prilikom sastavljanja čine ove delove funkcionalnim u svakoj prilici, što je i sama filozofija Lezyne brenda.

Lezyne je osnovan 01.03.2007. od strane Micki Kozuschek-a. Na vrhuncu svoje karijeje kao profesionalni triatlonac Kozuaschek je omogućio dostupnu, visokokvalitetnu opremu za bicikle na tržištu Nemačke. Ubrzo nakon što se preselio u Ameriku, Kozuschek je osnovao Truativ koji je postao vodeći proizvođač OEM komponenti za bicikle. 2004 godine Kozushek je prodao Truativ kompaniji SRAM i napravio je dvogokdišnju pauzuod biciklizma da bi se fokusirao na vreme koje će provesti sa porodicom.

2007 se vraća i započinje ovu avanturu – LEZYNE – Engineered Design.

Kao i svaki početak i sa ovim nije bilo drugačije, ali upornim radom, iskustvom i željom za napredak Lezyne danas predstavlja jedan od vodećih svetskih brendova u svetu, kada se govori o komponentama za bicikle.

Od 2011. godine, lezyne se fokusira na LED svetla i postavlja nove standarde u dizajnu i samoj funkcionalnosti tokom same proizvodnje. Podrška samog Micki Kozuscheka omogućuje slobodu u radu i kreiranju novih rešenja za biciklističku industriju.

2015. na tržište lansiraju i GPS uređaje. Velika prednost jeste i ta pored toga što su izuzetno lagani, user friendly, jednostavni za upotrebu i ta što se bez problema mogu povezati za aplikacije na smart telefonima.

Lezyne predstavništvo se nalazi u San Luis Obispo u Kaliforniji, dok se svi proizvodi sklapaju i proizvode u Taichung u Taiwan gde se isključivo po nacrtima i standardima Lezyne-a proizvodi.

Lezyne je ponosni sponzor vrhunskih sportista kao što su Tim Lotto-Soudal, sportiste Cedric Garsije, Danny MacAskill-a i mnogih drugih.

Lezyne je kombinacija ljubavi za biciklizmom i strasti za dizajniranje, –  izvanredno dizajniran, inteligentno programirano i funkcionalno savršeno, to je u stvari Lezyne.


Prijava

Registracija | Zaboravljena lozinka?